27/03/20

Αγαπητοί και αξιότιμοι επισκέπτες & πελάτες,

Αγαπητοί και πολύτιμοι εργαζόμενοι,

Τα τελευταία 17 χρόνια, η κατευθυντήρια αρχή της Batis και το επίκεντρο της κουλτούρας μας υπήρξε πάντα να φροντίζουμε και να νοιαζόμαστε πάνω απ΄όλα για τον ανθρώπινο παράγοντα:  τους επισκέπτες και τους πελάτες μας, το προσωπικό και τους εργαζόμενους μας.

Σήμερα, περισσότερο από πότε, αυτή η βασική αξία μας κατευθύνει μπροστά στη δύσκολη πρόκληση διαχείρισης του COVID-19.

Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να προστατεύσουμε την ευημερία, την υγεία και την ασφάλεια του ανθρώπινου παράγοντα, όπως ακριβώς κάνουμε και για τις δικές μας οικογένειες.

Την 14η Μαρτίου 2020, η Ελληνική Κυβέρνηση έθεσε σε εφαρμογή το μέτρο αναστολής λειτουργίας όλων των εποχιακών καταλυμάτων έως την 1η Μαΐου 2020, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης του ιού. 

Με προτεραιότητα μας να προσφέρουμε ασφαλή διαμονή στους επισκέπτες και τους πελάτες μας και σύμφωνα με το νέο μέτρο της Κυβέρνησης σας ενημερώνουμε ότι  η έναρξη λειτουργίας της Batis Multiplex έχει αναβληθεί για την 1η Μαΐου 2020, μέχρι νεωτέρας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι, θα επιδείξουμε ευελιξία σχετικά με τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας και της διαμονής σας στους χώρους μας, καθώς και της προγραμματισμένης εκδήλωσής σας παρακολουθώντας την συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση.

Η ομάδα της Batis Multiplex θα συνεχίσει να παρακολουθεί, να αξιολογεί και να ενεργεί ανάλογα με τις ισχύουσες οδηγίες. 

Τα αυστηρά πρότυπα υγιεινής, που ήδη τηρούμε, αναβαθμίζονται ακόμη περισσότερο βάσει των τελευταίων οδηγιών των τοπικών αρχών και των διεθνών οργανισμών, σχετικά με τον COVID-19.

Στην Batis Multiplex εργαζόμαστε καθημερινά, συμμορφωνόμαστε με τις πιο πρόσφατες κατευθυντήριες γραμμές του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ και του Π.Ο.Υ. σχετικά με την υγιεινή και την καθαριότητα, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για να σας καλωσορίσουμε ξανά κοντά μας προσφέροντας την μέγιστη δυνατή υγιεινή και άνεση κατά τη διαμονή σας.

Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και να στηρίξουμε την οικογένεια της Batis Multiplex: τους επισκέπτες μας, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους εργαζόμενους μας. 

Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτά τα μέτρα είναι πέρα από τον έλεγχο μας.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη, την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη, που συνεχίζετε να μας δείχνετε,

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας,

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε την Batis Multiplex και αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα,

Μείνετε υγιείς και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε μας στο +30 2510 245918.  

Τις καλύτερες ευχές μας,

Λένα Γαρυφάλλου | Διευθύνουσα Σύμβουλος