Για να εισέλθουμε στην φάση αποκατάστασης της κανονικότητας, θα πρέπει να επανέλθει η εμπιστοσύνη των ανθρώπων, που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του πολυχώρου μας. Εμείς από πλευράς μας έχουμε κάνει αλλαγές στον τρόπο οργάνωσης των υποδομών και της εργασίας μας και έχουμε πάρει πρωτοβουλίες, που δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας των επισκεπτών μας από την πρώτη στιγμή εισόδου στο χώρο μας.

Για το σκοπό αυτό:

  • • Έχουμε αναπτύξει ένα πρωτόκολλο καθαρισμού βάσει των απαιτήσεων του ΕΟΔΥ, και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Diversey, με την επιμέλεια εξειδικευμένου συμβούλου σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τουριστικών/ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων. Στο εφαρμοζόμενο πρωτόκολλο δίνεται έμφαση στον καθαρισμό των εστιατορίων, των μπαρ, των κοινόχρηστων χώρων, ενώ έχουμε τοποθετήσει παντού αντισηπτικά. 
  • • Για να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους, έχουμε προσαρμόσει τις διαδικασίες μας για την παραγγελία, προετοιμασία, παράδοση, κατανάλωση και πληρωμή υπηρεσιών φαγητού και ποτού σε όλους τους χώρους παραγωγής τροφίμων και εστίασης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του HACCP και του ΕΦΕΤ. 
  • • Έχουμε πάρει προστατευτικά μέτρα προστασίας για το σύνολο του προσωπικού μας, ενώ το σύνολο του προσωπικού μας εκπαιδεύεται συστηματικά.
  • • Έχουμε μειώσει τον αριθμό των επισκεπτών: λιγότερα τραπέζια, μεγαλύτερες αποστάσεις στις ομπρέλες, λιγότερα έπιπλα, σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις, προκειμένου να διατηρούμε ασφαλείς αποστάσεις.
  • • Παρέχουμε τη δυνατότητα πρόσβασης στους καταλόγους των προϊόντων μας (menus) ανέπαφα, με το σκανάρισμα του QR code, που βρίσκεται στα τραπέζια μας.
  • • Ενισχύσαμε τις ηλεκτρονικές πληρωμές, ενώ μπορείτε να απολαύστε παντού το wifi.
  • • Έχουμε αυξήσει τις δειγματοληψίες και θέματα, που σχετίζονται με την ασφάλεια τροφίμων.
  • • Ζητάμε τις ιδέες σας με ανοικτό διάλογο για να φτιάξουμε καλύτερο ακόμη τον χώρο μας στις νέες αυτές συνθήκες, ενώ το προσωπικό μας είναι έτοιμο να βοηθήσει στην πλήρη εφαρμογή των μέτρων.

Παρακαλούμε πολύ όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι ένας, να κάνουμε άλλη μια επιτυχημένη σεζόν (στο μέτρο του δυνατού) με ασφάλεια για όλους!

Αγαπητοί και αξιότιμοι επισκέπτες & πελάτες,

Αγαπητοί και πολύτιμοι εργαζόμενοι,

Ελπίζουμε εσείς και οι αγαπημένοι σας να είστε όλοι υγιείς και ασφαλείς μέσα στην τρέχουσα σοβαρότατη υγειονομική κρίση, που βιώνουμε.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, στον Πολυχώρο batis ξεκινάμε την επαναλειτουργία των δραστηριοτήτων μας, σταδιακά, προοδευτικά και σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία και τους ισχύοντες κανονισμούς.

Επομένως, η οργανωμένη παραλία μας, το κάμπινγκ “TERRA”, η ταβέρνα μας “ELIA”, το beach bar “AQUARELLA” και το pool bar “ILION”, θα ανοίξουν τις πόρτες τους για το κοινό την 1η Ιουνίου, 2020.

Δεν μας επιτρέπεται προς το παρόν να λειτουργήσουμε τις αίθουσες δεξιώσεων - συνεδρίων “ODYSSEA” και “SELINI”. Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε νέα εξέλιξη.

Μέχρι και την 31η Μαΐου, δεν επιτρέπεται η είσοδος στους χώρους μας.

Κατά την έναρξη των λειτουργίας των καταστημάτων και των εγκαταστάσεών μας, θα διατηρούμε όλες τις αποστάσεις ασφαλείας και θα έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και προφύλαξης, όπως προτείνονται από τις Ελληνικές Αρχές, από την Πολιτική Προστασία καθώς και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, έτσι ώστε, να διασφαλίσουμε την υγιεινή και την ασφάλεια των επισκεπτών, των πελατών και των εργαζομένων μας. Όλη η ομάδα του Πολυχώρου batis εργαζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας για να εφαρμοστούν όλα τα ανανεωμένα πρωτόκολλα υγιεινής, ασφάλειας και καθαριότητας.

Σας ενημερώνουμε ότι, πολύ σύντομα θα αποκτήσουμε την πιστοποίηση “CoVid-Shield” (ασπίδα κατά CoVid) της “TÜV AUSTRIA Hellas”. Η Ολιστική αυτή Πιστοποίηση Συστήματος Ποιότητας επικεντρώνεται στην Υγιεινή και Ασφάλεια, καθώς και στην Επιχειρηματική Βιωσιμότητα. Στοχεύει στην αύξηση της εμπιστοσύνης των επισκεπτών και των πελατών μας, καθώς πιστοποιημένα από την “TÜV AUSTRIA Hellas” θα τηρούμε στα καταστήματα και στις εγκαταστάσεις μας όλες οι κατευθυντήριες γραμμές του πρωτοκόλλου πιστοποίησης “CoVid-Shield”.

Αγαπητοί μας επισκέπτες και πελάτες, σας διαβεβαιώνουμε ότι, πληρούμε τα υψηλότερα πρότυπα για τη διασφάλιση της υγείας και της άνεσής σας κατά την διαμονή σας στον χώρο μας,

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους πολύ σύντομα,

Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς.

Με τις καλύτερες ευχές μας,

Ελένη Γαρυφάλλου | Διευθύνουσα Σύμβουλος

Αξιότιμοι πελάτες,

Η επιθετική εξάπλωση του κορονοϊού επηρεάζει την ζωή των ανθρώπων σε όλον τον πλανήτη.

Η πανδημία αυτή έχει επιφέρει ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας παγκοσμίως.

Την 14η Μαρτίου 2020, η Ελληνική Κυβέρνηση έθεσε σε εφαρμογή το μέτρο αναστολής λειτουργίας όλων των εποχιακών καταλυμάτων, έως την 1η Μαΐου 2020, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης του ιού.

Με προτεραιότητα μας να προσφέρουμε ασφαλή διαμονή στους επισκέπτες και τους πελάτες μας και σύμφωνα πάντα με τα νέα ισχύοντα μέτρα, σας ενημερώνουμε ότι, η έναρξη λειτουργίας της Batis Multiplex έχει αναβληθεί για την 1η Μαΐου 2020, μέχρι νεωτέρας.

Με βάσει τις παραπάνω εξελίξεις, έχουμε πλήρη επίγνωση ότι, δυστυχώς, δεν θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις υπηρεσίες, που αφορούν στην εκδήλωση σας, στο βαθμό και στο επίπεδο που προσδοκούσατε.

Για το γεγονός αυτό λυπόμαστε ιδιαίτερα.

Ευέλικτη επανακράτηση – Αλλαγές στην κράτηση σας

Σας διαβεβαιώνουμε ότι, θα επιδείξουμε ευελιξία σχετικά με τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας και της διαμονής σας στους χώρους μας, καθώς και της προγραμματισμένης εκδήλωσής σας, παρακολουθώντας την συνεχώς και δυναμικά μεταβαλλόμενη κατάσταση.

Σε περίπτωση που, έχετε προβεί σε κράτηση εκδήλωσης στους χώρους μας για τους επόμενους 2 μήνες, και ενώ όλο και νέοι περιορισμοί τίθενται σε εφαρμογή σχεδόν σε καθημερινή βάση, είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε την κράτηση της επερχόμενης προγραμματισμένης εκδήλωσής σας.

Είμαστε διατεθειμένοι να σας παρέχουμε την μέγιστη δυνατή διευκόλυνση, σχετικά με την επανα-κράτησή σας, μέσα σε αυτή την περίοδο αβεβαιότητας.

Οι παραπάνω διευκολύνσεις ευέλικτης επανα-κράτησης αφορούν σε όλες τις εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Όλες οι επιβεβαιωμένες κρατήσεις εκδηλώσεων είναι εφικτό να αναπροσαρμοστούν μέσα στην χρονική περίοδο από 1η Μαΐου, 2020 έως και την 31η Δεκεμβρίου, 2020, ανάλογα με την διαθεσιμότητα και με την προϋπόθεση ότι, η νομοθεσία και οι κανονισμοί το επιτρέπουν.

Συγκεκριμένα, όλες οι εκδηλώσεις, που έχουν επιβεβαιωθεί για υλοποίηση εντός του 2020, μπορούν να προγραμματιστούν εκ νέου μέσα στο ίδιο έτος, δηλαδή το 2020.

Αν χρειαστεί να αλλάξετε την ημερομηνία της κράτησης σας να έχετε υπόψη ότι, η αφοσιωμένη διοικητική μας ομάδα θα είναι πάντα διαθέσιμη να σας βοηθήσει για οποιαδήποτε αλλαγή.

Παρόλα αυτά θα παρακαλούσαμε για την κατανόηση σας σε περίπτωση που, οι παραπάνω επιλογές επανα-κράτησης πρέπει να επαναπροσδιοριστούν, εφόσον η πανδημία συνεχίζει να εξελίσσεται.

Σας διαβεβαιώνουμε πως, όλοι μας στην Batis Multiplex θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να σας καλωσορίσουμε με ασφάλεια και ότι εσείς, οι πελάτες μας, θα είστε πάντα το επίκεντρο όλων των ενεργειών & προσπαθειών μας.

Σας ενθαρρύνουμε να παραμένετε ενήμεροι σχετικά με τις οδηγίες, που παρέχονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις τοπικές υγειονομικές αρχές.

Όλα τα τελευταία νέα σχετικά τη λειτουργία της επιχείρησης μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, www.batis-sa.gr.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Με εκτίμηση,

Λένα Γαρυφάλλου | Διευθύνουσα Σύμβουλος

27/03/20

Αγαπητοί και αξιότιμοι επισκέπτες & πελάτες,

Αγαπητοί και πολύτιμοι εργαζόμενοι,

Τα τελευταία 17 χρόνια, η κατευθυντήρια αρχή της Batis και το επίκεντρο της κουλτούρας μας υπήρξε πάντα να φροντίζουμε και να νοιαζόμαστε πάνω απ΄όλα για τον ανθρώπινο παράγοντα:  τους επισκέπτες και τους πελάτες μας, το προσωπικό και τους εργαζόμενους μας.

Σήμερα, περισσότερο από πότε, αυτή η βασική αξία μας κατευθύνει μπροστά στη δύσκολη πρόκληση διαχείρισης του COVID-19.

Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να προστατεύσουμε την ευημερία, την υγεία και την ασφάλεια του ανθρώπινου παράγοντα, όπως ακριβώς κάνουμε και για τις δικές μας οικογένειες.

Την 14η Μαρτίου 2020, η Ελληνική Κυβέρνηση έθεσε σε εφαρμογή το μέτρο αναστολής λειτουργίας όλων των εποχιακών καταλυμάτων έως την 1η Μαΐου 2020, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης του ιού. 

Με προτεραιότητα μας να προσφέρουμε ασφαλή διαμονή στους επισκέπτες και τους πελάτες μας και σύμφωνα με το νέο μέτρο της Κυβέρνησης σας ενημερώνουμε ότι  η έναρξη λειτουργίας της Batis Multiplex έχει αναβληθεί για την 1η Μαΐου 2020, μέχρι νεωτέρας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι, θα επιδείξουμε ευελιξία σχετικά με τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας και της διαμονής σας στους χώρους μας, καθώς και της προγραμματισμένης εκδήλωσής σας παρακολουθώντας την συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση.

Η ομάδα της Batis Multiplex θα συνεχίσει να παρακολουθεί, να αξιολογεί και να ενεργεί ανάλογα με τις ισχύουσες οδηγίες. 

Τα αυστηρά πρότυπα υγιεινής, που ήδη τηρούμε, αναβαθμίζονται ακόμη περισσότερο βάσει των τελευταίων οδηγιών των τοπικών αρχών και των διεθνών οργανισμών, σχετικά με τον COVID-19.

Στην Batis Multiplex εργαζόμαστε καθημερινά, συμμορφωνόμαστε με τις πιο πρόσφατες κατευθυντήριες γραμμές του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ και του Π.Ο.Υ. σχετικά με την υγιεινή και την καθαριότητα, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για να σας καλωσορίσουμε ξανά κοντά μας προσφέροντας την μέγιστη δυνατή υγιεινή και άνεση κατά τη διαμονή σας.

Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και να στηρίξουμε την οικογένεια της Batis Multiplex: τους επισκέπτες μας, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους εργαζόμενους μας. 

Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτά τα μέτρα είναι πέρα από τον έλεγχο μας.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη, την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη, που συνεχίζετε να μας δείχνετε,

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας,

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε την Batis Multiplex και αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα,

Μείνετε υγιείς και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε μας στο +30 2510 245918.  

Τις καλύτερες ευχές μας,

Λένα Γαρυφάλλου | Διευθύνουσα Σύμβουλος