Αξιότιμοι πελάτες,

Η επιθετική εξάπλωση του κορονοϊού επηρεάζει την ζωή των ανθρώπων σε όλον τον πλανήτη.

Η πανδημία αυτή έχει επιφέρει ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας παγκοσμίως.

Την 14η Μαρτίου 2020, η Ελληνική Κυβέρνηση έθεσε σε εφαρμογή το μέτρο αναστολής λειτουργίας όλων των εποχιακών καταλυμάτων, έως την 1η Μαΐου 2020, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης του ιού.

Με προτεραιότητα μας να προσφέρουμε ασφαλή διαμονή στους επισκέπτες και τους πελάτες μας και σύμφωνα πάντα με τα νέα ισχύοντα μέτρα, σας ενημερώνουμε ότι, η έναρξη λειτουργίας της Batis Multiplex έχει αναβληθεί για την 1η Μαΐου 2020, μέχρι νεωτέρας.

Με βάσει τις παραπάνω εξελίξεις, έχουμε πλήρη επίγνωση ότι, δυστυχώς, δεν θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις υπηρεσίες, που αφορούν στην εκδήλωση σας, στο βαθμό και στο επίπεδο που προσδοκούσατε.

Για το γεγονός αυτό λυπόμαστε ιδιαίτερα.

Ευέλικτη επανακράτηση – Αλλαγές στην κράτηση σας

Σας διαβεβαιώνουμε ότι, θα επιδείξουμε ευελιξία σχετικά με τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας και της διαμονής σας στους χώρους μας, καθώς και της προγραμματισμένης εκδήλωσής σας, παρακολουθώντας την συνεχώς και δυναμικά μεταβαλλόμενη κατάσταση.

Σε περίπτωση που, έχετε προβεί σε κράτηση εκδήλωσης στους χώρους μας για τους επόμενους 2 μήνες, και ενώ όλο και νέοι περιορισμοί τίθενται σε εφαρμογή σχεδόν σε καθημερινή βάση, είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε την κράτηση της επερχόμενης προγραμματισμένης εκδήλωσής σας.

Είμαστε διατεθειμένοι να σας παρέχουμε την μέγιστη δυνατή διευκόλυνση, σχετικά με την επανα-κράτησή σας, μέσα σε αυτή την περίοδο αβεβαιότητας.

Οι παραπάνω διευκολύνσεις ευέλικτης επανα-κράτησης αφορούν σε όλες τις εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Όλες οι επιβεβαιωμένες κρατήσεις εκδηλώσεων είναι εφικτό να αναπροσαρμοστούν μέσα στην χρονική περίοδο από 1η Μαΐου, 2020 έως και την 31η Δεκεμβρίου, 2020, ανάλογα με την διαθεσιμότητα και με την προϋπόθεση ότι, η νομοθεσία και οι κανονισμοί το επιτρέπουν.

Συγκεκριμένα, όλες οι εκδηλώσεις, που έχουν επιβεβαιωθεί για υλοποίηση εντός του 2020, μπορούν να προγραμματιστούν εκ νέου μέσα στο ίδιο έτος, δηλαδή το 2020.

Αν χρειαστεί να αλλάξετε την ημερομηνία της κράτησης σας να έχετε υπόψη ότι, η αφοσιωμένη διοικητική μας ομάδα θα είναι πάντα διαθέσιμη να σας βοηθήσει για οποιαδήποτε αλλαγή.

Παρόλα αυτά θα παρακαλούσαμε για την κατανόηση σας σε περίπτωση που, οι παραπάνω επιλογές επανα-κράτησης πρέπει να επαναπροσδιοριστούν, εφόσον η πανδημία συνεχίζει να εξελίσσεται.

Σας διαβεβαιώνουμε πως, όλοι μας στην Batis Multiplex θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να σας καλωσορίσουμε με ασφάλεια και ότι εσείς, οι πελάτες μας, θα είστε πάντα το επίκεντρο όλων των ενεργειών & προσπαθειών μας.

Σας ενθαρρύνουμε να παραμένετε ενήμεροι σχετικά με τις οδηγίες, που παρέχονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις τοπικές υγειονομικές αρχές.

Όλα τα τελευταία νέα σχετικά τη λειτουργία της επιχείρησης μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, www.batis-sa.gr.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Με εκτίμηση,

Λένα Γαρυφάλλου | Διευθύνουσα Σύμβουλος