Αγαπητοί και αξιότιμοι επισκέπτες & πελάτες,

Αγαπητοί και πολύτιμοι εργαζόμενοι,

Ελπίζουμε εσείς και οι αγαπημένοι σας να είστε όλοι υγιείς και ασφαλείς μέσα στην τρέχουσα σοβαρότατη υγειονομική κρίση, που βιώνουμε.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, στον Πολυχώρο batis ξεκινάμε την επαναλειτουργία των δραστηριοτήτων μας, σταδιακά, προοδευτικά και σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία και τους ισχύοντες κανονισμούς.

Επομένως, η οργανωμένη παραλία μας, το κάμπινγκ “TERRA”, η ταβέρνα μας “ELIA”, το beach bar “AQUARELLA” και το pool bar “ILION”, θα ανοίξουν τις πόρτες τους για το κοινό την 1η Ιουνίου, 2020.

Δεν μας επιτρέπεται προς το παρόν να λειτουργήσουμε τις αίθουσες δεξιώσεων - συνεδρίων “ODYSSEA” και “SELINI”. Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε νέα εξέλιξη.

Μέχρι και την 31η Μαΐου, δεν επιτρέπεται η είσοδος στους χώρους μας.

Κατά την έναρξη των λειτουργίας των καταστημάτων και των εγκαταστάσεών μας, θα διατηρούμε όλες τις αποστάσεις ασφαλείας και θα έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και προφύλαξης, όπως προτείνονται από τις Ελληνικές Αρχές, από την Πολιτική Προστασία καθώς και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, έτσι ώστε, να διασφαλίσουμε την υγιεινή και την ασφάλεια των επισκεπτών, των πελατών και των εργαζομένων μας. Όλη η ομάδα του Πολυχώρου batis εργαζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας για να εφαρμοστούν όλα τα ανανεωμένα πρωτόκολλα υγιεινής, ασφάλειας και καθαριότητας.

Σας ενημερώνουμε ότι, πολύ σύντομα θα αποκτήσουμε την πιστοποίηση “CoVid-Shield” (ασπίδα κατά CoVid) της “TÜV AUSTRIA Hellas”. Η Ολιστική αυτή Πιστοποίηση Συστήματος Ποιότητας επικεντρώνεται στην Υγιεινή και Ασφάλεια, καθώς και στην Επιχειρηματική Βιωσιμότητα. Στοχεύει στην αύξηση της εμπιστοσύνης των επισκεπτών και των πελατών μας, καθώς πιστοποιημένα από την “TÜV AUSTRIA Hellas” θα τηρούμε στα καταστήματα και στις εγκαταστάσεις μας όλες οι κατευθυντήριες γραμμές του πρωτοκόλλου πιστοποίησης “CoVid-Shield”.

Αγαπητοί μας επισκέπτες και πελάτες, σας διαβεβαιώνουμε ότι, πληρούμε τα υψηλότερα πρότυπα για τη διασφάλιση της υγείας και της άνεσής σας κατά την διαμονή σας στον χώρο μας,

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους πολύ σύντομα,

Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς.

Με τις καλύτερες ευχές μας,

Ελένη Γαρυφάλλου | Διευθύνουσα Σύμβουλος